Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

65ΧΡΟΝΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΑΦΗΣΕ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


Συνολικά, 7 εκατομμύρια ευρώ και αρκετά ακίνητα σε Καβάλα, Ηρακλείτσα και Σάπες Ροδόπης, άφησε ένας 65χρονος Θρακιώτης, μετανάστης της Νότιας Αφρικής, στον Σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού».Μετανάστης επί 40 χρόνια στην Νότια Αφρική, ο Γιάννης Συμεωνίδης έχτισε μια μικρή αυτοκρατορία, με εστιατόρια και εμπόριο διαμαντιών.
Ο κ. Γιάννης Συμεωνίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, πριν μερικούς μήνες, ενώ κατευθυνόταν προς το Νοσοκομείο της Καβάλας για να επισκεφθεί το γαμπρό του ο οποίος νοσηλευόταν.
Η διαθήκη του, άνοιξε τις γιορτές των Χριστουγέννων και αφ'ενός απογοήτευσε τους φυσικούς του κληρονόμους, αφ'ετέρου όμως χάρισε πλατιά χαμόγελα στο «Χαμόγελο του παιδιού». Για τα νέα, πληροφόρησε τον Σύλλογο, η συμβολαιογράφος στην οποία είχε απευθυνθεί ο Γιάννης Συμεωνίδης.
"Από τη μια πλευρά αισθανόμαστε θλίψη για έναν άνθρωπο που χάθηκε και από την άλλη χαρά για το αναπάντεχο δώρο", δηλώνει στη zougla.gr ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος. Ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού", αναφέρει πως θα αξιοποιηθεί η περιουσία, πάντα προς όφελος των μικρών παιδιών που βοηθάει ο Σύλλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου