Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Το διαδίκτυο ενώνει ανθρώπους από την Κομοτηνή στο εξωτερικό και σε κάθε μέρος και γωνιά της Ελλάδας», θα πει ο Στέλιος Νικολάου που επέμενε για την παρουσία του συλλόγου
Την δική του παρουσία έχει στο face book ο σύλλογος Ποντίων «Εύξεινος Πόντος» Κομοτηνής και περιφέρειας, που όπως θα πει ο χοροδιδάσκαλος και η ψυχή του συλλόγου Στέλιος Νικολάου.
Κύριε Νικολάου, στο face book βλέπουμε τον σύλλογό σας που σημαίνει ότι και εσείς παρακολουθείτε τις σύγχρονες τάσεις της νέας τεχνολογίας, όπου πλέον ο καθένας είναι καταχωρημένος. Απίθανα πράγματα συμβαίνουν εκεί όσον αφορά τον κύκλο των γνωστών και φίλων…
-Είναι μία εξαιρετική ιδέα και σύλληψη το face book και έτσι λοιπόν και εμείς ακολουθώντας θα λέγαμε το ρεύμα της τεχνολογίας με την καλή έννοια αυτή την φορά, δημιουργήσαμε ένα γκρουπάκι του συλλόγου στο face book που εκεί πέρα ο οποιοσδήποτε χρήστης είτε είναι φίλος του γκρουπ του συλλόγου είτε όχι μπορεί να βλέπει φωτογραφίες του συλλόγου, να μαθαίνει και τις δραστηριότητές του και να ενημερώνεται γι’ αυτές. Και πραγματικά θεωρώ ότι είναι κάτι εξαιρετικό να ενώνει το διαδίκτυο ανθρώπους από την Κομοτηνή στο εξωτερικό και σε κάθε μέρος και γωνιά της Ελλάδας.
Εσείς όμως παίρνοντας αυτή την πρωτοβουλία ανιχνεύσατε λιγάκι το τι συμβαίνει και είδατε πράγματα. Ακόμη και γάμοι καταχωρούνται εκεί.
-Ναι, πραγματικά δηλαδή ήταν φοβερό το ότι εγώ είδα τις φωτογραφίες φίλων μου που παντρεύτηκαν στο face book γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά για να δω το άλμπουμ με τις φωτογραφίες των γάμων τους και πραγματικά τις είδα στο προφίλ τους και χάρηκα πάρα πολύ. Είδατε τελικά τι μας κάνει η τεχνολογία και πόσο πολύ μπορεί να μας ενώσει.
Επίσης προσκλήσεις από όλο τον κόσμο και από όλη την Ελλάδα για ό,τι γίνεται.
-Είναι κάτι εξαιρετικό. Εμένα με ενημερώνουν για χορούς που γίνονται στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο εξωτερικό, στην Αμερική. Ειλικρινά είναι ένα μέσο το οποίο έχει καταφέρει να μας ενώσει όλους, συνομιλούμε με γνωστούς ανά τον κόσμο, ανέξοδα φυσικά όλα αυτά και μπορούμε και προβάλουμε και το πολιτιστικό μας έργο μέσα από το γκρουπ αλλά και μπορούμε και διατηρούμε και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
Χαρακτηριστικά πρέπει να σας πω ότι εγώ βρήκα συμμαθητές μου που είχα να τους δω από το γυμνάσιο και συνομιλούμε στο face book, βρήκα συμφοιτητές που είχα να τους δω από το πανεπιστήμιο και να μιλήσουμε από τότε οπότε συνομιλούμε και με αυτούς στο face book οπότε πραγματικά αυτή η φρενήρης κατάσταση με το face book έχει και τα θετικά της θέλω να πιστεύω γιατί καταφέρνει να ενώσει ανθρώπους και να τους φέρει κοντά.
Βλέπουμε και επιχειρηματίες, αλλά και πολιτικούς. Στην αρχή είχε ξεκινήσει σαν μία νεανική τρέλα αλλά έχει διαδικτυωθεί η υπόθεση.
-Πραγματικά, δηλαδή μέχρι και το τελευταίο κατάστημα πλέον διοργανώνει γκρουπάκι στο face book όπου βλέπεις εκεί πέρα τις δραστηριότητές τους και τα πάντα.
Στ. Φανφάνης
www.xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου