Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΠΙΑΣΑΝ 19 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ

Δυο περιπτώσεις διαρρήξεων σημειώθηκαν ξημερώματα της Τρίτης και της Τετάρτης σε Καμαριώτισσα Σαμοθράκης και στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Και οι δυο σε καταστήματα με τους δράστες να συλλαμβάνονται και να παραπέμπονται στον Εισαγγελέα για την προανάκριση.
Στην πρώτη περίπτωση, στην Καμαριώτισσα, 41χρονος αφού διέρρηξε το παράθυρο καταστήματος, ιδιοκτησίας 45χρονου, εισήλθε σ’ αυτό και αφήρεσε το ποσό των 40,00 ευρώ, προκαλώντας φθορές σε δύο (2) ταμειακές μηχανές. Ο ανωτέρω συνελήφθη την ίδια ημέρα και ώρα 11.20’ και παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης.
Χθες τα ξημερώματα, μεταξύ των ωρών 00.30’- 03.00’, στην Αλεξανδρούπολη, 19χρονος παραβίασε με σιδερένιο λοστό τις πόρτες τριών καταστημάτων και αφήρεσε 135, 55 και 15 ευρώ αντίστοιχα. Αντιλαμβανόμενος την παρουσία περιπολούντων Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης, τράπηκε σε φυγή και αναζητηθείς, την 03.30’ ώρα συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποσό των 205,00 ευρώ, 1 σιδερένιος λοστός, 1 ζεύγος γάντια και 1 κουκούλα. Ο 19χρονος παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου