Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΕΕ-ΕΠΑΛ 2009


Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου ανακοινώνεται ότι: Ως προθεσμία υποβολής ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΜΗΧΑΝΟ-ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ των μαθητών της τελευταίας τάξης των ΕΠΑΛ, των κατόχων πτυχίου Β΄ κύκλου Τ.Ε.Ε., των πτυχιούχων τμημάτων ειδικότητας των πρώην ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων, για συμμετοχή στις ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις και στην διαδικασία επιλογής για εισαγωγή στα τμήματα και στις σχολές ΑΤΕΙ και ΑΣΠΑΙΤΕ, στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπ/σης ΑΣΤΕ, Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, Σχολές Αστυφυλάκων και τις σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ, ορίζεται το χρονικό διάστημα από 9 Μαρτίου έως και 20 Μαρτίου 2009
Επισημαίνεται ότι:
1. Η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων είναι αυστηρά αποκλειστική και δεν επιτρέπεται για κανέναν λόγο η υποβολή μηχανογραφικού δελτίου μετά την προθεσμία αυτή.
2. Μετά την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου δεν επιτρέπεται καμιά μεταβολή του, διόρθωση ή συμπλήρωσή τουΟι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν τα Μηχανογραφικά Δελτία από τη ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://www.ypepth.gr/ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΤΕΕ/ΕΝΤΥΠΑ και http://www.ypepth.gr/ /ΕΞΕ-ΤΑΣΕΙΣ/ΕΠΑΛ/ΕΝΤΥΠΑ ή από τα σχολεία αποφοίτησης τους και θα τα υποβάλουν κατά τις ώρες 09:00 έως και 13:00 στα γραφεία Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Έβρου (Δήμητρας 19 Αλεξανδρούπολη Τηλ.25510-88295).
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους:
1. Μηχανογραφικό Δελτίο συμπληρωμένο.
2. Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο.
3. α. Επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου (ΤΕΕ Β΄ Κύκλου / ΤΕΛ)αν είναι απόφοιτος/η ήβ. Βεβαίωση του ΕΠΑΛ που φοιτά, από την οποία να προκύπτει ότι είναι μαθητής/τρια Γʼ Τάξης Αʼ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΑΛ.
Οι μαθητές των ΕΠΑΛ Ν. Έβρου θα υποβάλουν τα μηχανογραφικά τους, σε μέρες και ώρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα κοινοποιηθεί στα σχολεία τους.
Για περισσότερες πληροφορίες στη ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://dide.evr.sch.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου